Over deze Blog
Hallo Allemaal!

Deze blog is gemaakt in opdracht voor KunstAlgemeen. Het hele jaar moest ik een site bijhouden waar ik kunst verzamel die ik leuk vind.
Hierboven kan je op een kopje klikken om te springen naar berichten die over dat onderwerp gaan, of je gaat hier gewoon naar beneden en ziet alles door elkaar.
Zelf hou ik veel van fotografie, muziek, mode en streetart, wat je waarschijnlijk dan ook veel op mijn blog zult vinden.

Veel kijkplezier!

Tamar

dinsdag 8 november 2011

Dreamhotel


Helaas, het bestaat nog niet, het Helix Hotel. Binnenkort staat het in Abu Dhabi. Het is ontworpen door het Amerikaanse bureau Leeser. Op de bovenste verdieping bevindt zich een zwembad met een glazen vloer (eng!) waardoor je naar beneden kan kijken. Er zijn 208 kamers beschikbaar voor de gasten en verder kunnen ze ook nog genieten van loungekamers, cafe's, een spa, een fitnessruimte en een fontein.
Het is een erg luxe hotel, en ik zou het helemaal niet erg vinden om hier een keertje te blijven slapen als het af is!
Ik vind dit een erg mooi gebouw, doordat het zo modern is. Het bestaat uit allemaal laagjes, wat ik grappig vind doordat ze niet recht boven elkaar staan. Dit geeft het een speels effect. Ook de binnenkant is prachtig door de open ruimte.
Meer informatie over het hotel is hier en hier te vinden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten