Over deze Blog
Hallo Allemaal!

Deze blog is gemaakt in opdracht voor KunstAlgemeen. Het hele jaar moest ik een site bijhouden waar ik kunst verzamel die ik leuk vind.
Hierboven kan je op een kopje klikken om te springen naar berichten die over dat onderwerp gaan, of je gaat hier gewoon naar beneden en ziet alles door elkaar.
Zelf hou ik veel van fotografie, muziek, mode en streetart, wat je waarschijnlijk dan ook veel op mijn blog zult vinden.

Veel kijkplezier!

Tamar

donderdag 31 mei 2012

Youtube Stars


Dit is het tijdperk van internet. Vooral Youtube is een site die iedereen wel kent. Het biedt de mogelijkheid om al je filmpjes te laten zien aan de hele wereld. Op deze manier kunnen beginnende artiesten zichzelf ook laten zien. Dit heeft ervoor gezorgd dat op Youtube miljoenen covers van liedjes staan, omdat iedereen wil laten zien hoe goed ze zingen. Nou zijn er natuurlijk heel veel slechte covers, maar de band Boyce Avenue is hier een uitzondering op. Zanger Alejandro en zijn twee broers Daniel en Fabian hebben deze band gevormd. Dankzij Youtube zijn ze bekend geworden en kunnen ze het zich veroorloven om ook door Europa te touren. In het eerste filmpje featuren ze ook een andere youtube-star: Megan Nicole. Ook haar is het gelukt om succes te behalen door middel van Youtube.
Boyce Avenue covert bijna elk liedje wat op dat moment populair is, dat is ook een manier om meer fans voor zich te winnen. Alejandro is een goede zanger, en van elk liedje maken ze echt hun eigen versie, dat vind ik vooral erg leuk aan Boyce Avenue.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten