Over deze Blog
Hallo Allemaal!

Deze blog is gemaakt in opdracht voor KunstAlgemeen. Het hele jaar moest ik een site bijhouden waar ik kunst verzamel die ik leuk vind.
Hierboven kan je op een kopje klikken om te springen naar berichten die over dat onderwerp gaan, of je gaat hier gewoon naar beneden en ziet alles door elkaar.
Zelf hou ik veel van fotografie, muziek, mode en streetart, wat je waarschijnlijk dan ook veel op mijn blog zult vinden.

Veel kijkplezier!

Tamar

dinsdag 25 oktober 2011

Flash said the camera
Beyonce as Me
Kirsten Dunst as Me
Foto's afkomstig van Terrysdiary

Dit zijn foto's gemaakt door de fotograaf Terry Richardson, een bekende Amerikaanse fotograaf. Kenmerkend voor zijn foto's zijn de witte achtergrond van de studio en de een beetje fletse kleuren door het gebruik van de flitser. Ook zijn zijn foto's meestal niet zo serieus, de mensen poseren relaxed en zoals zichzelf. Ook zijn er altijd foto's met Terry samen, of met zijn bril op.

Hij doet ook fotoshoots voor bekende bladen zoals Bazaar. Hier zijn de foto's echter wel serieus, alleen nog steeds met dezelfde kenmerkende technieken gemaakt.
Terry Richardson is een fotograaf die heel veel bekende mensen fotografeert. Op de eerste foto zie je links Terry zelf, en rechts Jared Leto (met Terry's bril), zanger van de band 30 Seconds to Mars en acteur.
Op de tweede foto staat zangeres Beyoncé (met bril van Terry), en op de derde foto actrice Kirsten Dunst (met de bril en het jasje van Terry Richardson)
Terry heeft een eigen site: Terry's Diary. Hier post hij foto's die hij maakt in het dagelijks leven. Niet alleen van fotoshoots maar ook gewoon van dingen die hij tegenkomt op straat.

Ik hou erg van fotografie en wil hier later waarschijnlijk ook iets mee gaan doen. Terry's foto's vind ik niet altijd mooi, maar wel geestig en anders.
Ik vind het leuk dat hij zoveel foto's op zijn site post, bijna elke dag, waardoor je up to date blijft en nog meer van zijn werk kan zien.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten