Over deze Blog
Hallo Allemaal!

Deze blog is gemaakt in opdracht voor KunstAlgemeen. Het hele jaar moest ik een site bijhouden waar ik kunst verzamel die ik leuk vind.
Hierboven kan je op een kopje klikken om te springen naar berichten die over dat onderwerp gaan, of je gaat hier gewoon naar beneden en ziet alles door elkaar.
Zelf hou ik veel van fotografie, muziek, mode en streetart, wat je waarschijnlijk dan ook veel op mijn blog zult vinden.

Veel kijkplezier!

Tamar

donderdag 15 maart 2012

Born This Way


De ontwerpen van Alexander McQueen staan erom bekend extravagant en groots te zijn. Het is dan ook niet gek dat het modemerk samenwerkt met Lady GaGa, die hier ook om bekend staat. De ontwerper is inmiddels dood, maar de ontwerpen die het bureau nog maakt zijn nog steeds succesvol. Ik vind de kleren die gemaakt worden geweldig, alleen zou het zelf nooit aantrekken. De schoenen lijken me onmogelijk om op te lopen. Nog een feitje: de jurk met de twee vogels erop werd gebruikt in de een-na laatste Harry Potter film, hier was veel gedoe over, omdat er geen afspraken over waren gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten