Over deze Blog
Hallo Allemaal!

Deze blog is gemaakt in opdracht voor KunstAlgemeen. Het hele jaar moest ik een site bijhouden waar ik kunst verzamel die ik leuk vind.
Hierboven kan je op een kopje klikken om te springen naar berichten die over dat onderwerp gaan, of je gaat hier gewoon naar beneden en ziet alles door elkaar.
Zelf hou ik veel van fotografie, muziek, mode en streetart, wat je waarschijnlijk dan ook veel op mijn blog zult vinden.

Veel kijkplezier!

Tamar

maandag 12 december 2011

Mama knows best


Jessie J is een Britse zangeres. Ze staat veel in de top 40, en normaal vind ik die muziek niet zo geweldig, maar wat ik goed vind aan Jessie J, is dat ze live ook heel erg goed kan zingen. Dat komt niet zo heel veel meer voor bij de mainstream artiesten van tegenwoordig, zoals Katy Perry, Rihanna enzovoorts. Natuurlijk zijn er ook veel die wel goed live kunnen zingen (Beyonce, Lady Gaga, Bruno Mars), maar vooral dit liedje van Jessie J vind ik erg mooi. Dit is opgenomen toen ze nog niet zo heel erg bekend was. Het is een van haar eerste concerten in Amerika, in een redelijk kleine bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten