Over deze Blog
Hallo Allemaal!

Deze blog is gemaakt in opdracht voor KunstAlgemeen. Het hele jaar moest ik een site bijhouden waar ik kunst verzamel die ik leuk vind.
Hierboven kan je op een kopje klikken om te springen naar berichten die over dat onderwerp gaan, of je gaat hier gewoon naar beneden en ziet alles door elkaar.
Zelf hou ik veel van fotografie, muziek, mode en streetart, wat je waarschijnlijk dan ook veel op mijn blog zult vinden.

Veel kijkplezier!

Tamar

dinsdag 24 april 2012

Back to the Future
Al deze foto's zijn gemaakt door de fotografe Irina Werning. Met haar project "Back to the Future" probeert ze zo precies mogelijk jeugdfoto's van haar onderwerpen na te maken. Ze zoekt zoveel mogelijk dezelfde kleren, gaat op dezelfde locatie staan en bewerkt haar foto's zodat ze hetzelfde effect krijgen.
Door de foto's na te maken probeert ze de emoties en de herinneringen van de foto's terug te brengen.
Zelf is Irina Werning geboren in Buenos Aires, en op haar site http://irinawerning.com/ zie je dat heel veel foto's ook in Buenos Aires zijn gemaakt.
Ik vind het idee van dit project ongelofelijk leuk en origineel, het is zo leuk om te zien of de mensen juist veel of weinig zijn veranderd. Het is een heel precies werkje en het is dan ook knap dat Werning het zo precies heeft na kunnen maken, terwijl er vaak toch een hele grote tijd tussen de twee foto's zit.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten